Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 126

Търси се блондинката с най-дълга коса

Международна изложба на кукли “Барби”Международната асоциация на блондинките издирва притежателката на най-дългата руса коса в България. Оригиналната инициатива е част от предстоящата Седмица на блондинките, която ще се проведе от 12 до 19 март т.г. в City Center Sofia. Организатори на проявата са Ирина Белевска – управител на асоциацията на блондинките и Олга Ускова - собственик на “New World Vision Company”.

Най - “русата” седмица ще стартира на 12 март 2008 г. в 12.00 часа в търговския център с изложба на кукли “Барби”, облечени от известни български дизайнери и модни къщи. За новия гардероб на най-обичаната блондинка в света ще се погрижат Албена Александрова за “Рошавата гарга”, Александра Раева за “Аггата”, Аля Милушева за “Астела ателие”, Антоанета Долкина, “Бипоне” (Австрия), “Брайдъл фешън”, Гергана Симеонова за “Ателие Симон”, Евгения Живкова за “Жени стил”, “Етере”, Жана Жекова, “Ирида”, Мария Дойчинова, Мария Мичева, Мария Мюлер за “Мара Джейн”, Мария Недкова, Милка Александрова – Бучи, “Мон амур”, “Монро”, Натали Генова, Невена Николова, Нина Тодорова, “Одета”, “Романтика”, Фани Пападопулу, “Холидей Сона”, Цено Вутов, Венета Найденова, Жени Ковачева – студентка по мода в Националната художествена академия, Таня Иванова - студентка по мода в Технически университет - София. Специално за изложбата в България ще пристигнат и кукли “Барби” от Германия, облечени от модна къща “Никова” и дизайнера Алекс. “Андрюс/ Фешън Студио” пък ще създаде оригинален костюм за “Кен” – кавалерът на “Барби”.

Три са основните направления в Седмицата на блондинките през тази година:

  • Благотворителни акции;
  • Подкрепа на младите модни дизайнери в България;
  • Приобщаване на различни обществени структури към грижата за укрепване на положението на жената в обществото .

Благотворителните акции ще бъдат свързани с популяризиране сред различните групи на обществото на теми като:

  • Здравословно хранене и начини за предпазване от диабет (в България 60 % от децата са застрашени от диабет 1 степен).
  • Чистотата в личния живот (важно е да се обърне внимание на факта, че 60 % от младите хора не използват предпазни мерки при интимни контакти и не се предпазват от вирусни заболявания и СПИН.

Във връзка със Седмицата на блондинките, на 20.02.2008 г. в салоните на “Дима стил” стартира масова кампания за превръщане на брюнетките в блондинки.
Гала-вечерта „Бал на Блондинките” е заключителната инициатива в рамките на «Седмицата на блондинките». Това е културно - светско събитие, което се провежда в оригинална форма, необичайна за традиционните вечери. Специални гости на събитието са известни блондинки и тяхните приятели, политици, кметове, представители на водещи българо – руски компании, дипломати, вип-персони и бизнесмени.

Международна изложба на кукли “Барби”На бала ще бъдат връчени награди „Диамантена пеперуда” в следните категории:

”Най-успяла блондинка в политиката”
”Най-царствена блондинка”
”Най-милосърдна блондинка”
”Блондинки 2 в 1”
“Блондинка с припев”
“Бла-бла-бла-блондинка”
“Блондинка по заслуги”
“Блондинка в шоколад”
“Блондинка в образ”
”Блондинка с най-дълъг брак”
”Блондин знаещ най-много вицове за блондинки”
”Дизайнер - блондин”
”Блондинка с най-дълга коса”
”Блондинка с розова кола”
”Мини блонди на България”
”Мини блондин на България”

По време на събитието ще бъде избран най-красивият президент и най-любимият мъж на блондинките. Предстои издаването на каталог на Блондинките, в който ще бъдат представени наградените личности - блондинки. Тиражът на изданието е в размер 2 000 броя.

Важна тема в програмата на събитието е благотворителната инициатива в подкрепа на Националното училище за танцово изкуство с директор Мариана Денева. Това е училище с 57-годишна история, което заема своето важно и значимо място в българската култура. То пази и развива българския дух чрез силата на танца, отглежда и възпитава млади дарования, въвежда в красотата на класическите, фолклорни и модерни танци. Чрез благотворителна разпродажба на книга, разказваща историята на Националното училище за танцово изкуство, ще бъдат събрани средства, които ще бъдат ще бъдат използвани за създаването на учебна сцена и превръщането на училището в културен център.

Международна изложба на кукли “Барби”Международна изложба на кукли “Барби”

New World Vision company има опит в провеждането на авторски, екстравагантни, модерни светски събития в България и Русия. Компанията предлага на партньорите си нов стандарт в сферата на публичните изяви като използва най-добри световни практики, креативен потенциал и професионални мениджърски умения .

Част от успешните събития, преминали с успех и адмирирани от участници и гости от най-висока класа са:

Международна изложба на кукли “Барби”

- Международни дни на Българо-Руската мода в Москва, Фестивал “Славянка”, под патронажа на Президента на България г-н Георги Първанов, Москва, 2004 г.
- Среща на кметовете на градове от Русия и България под патронажа на кмета на Москва г-н Юрий Лужков, България, 2005 г.
- Връчване на наградата “Човек на 21 век” 2004, 2005, 2006, 2007 под патронажа съответно на г-н Стефан Софиянски, г-н Бойко Борисов, министър Николай Василев.
- Конкурс за красота “Мис Русия зад граница”, под патронажа на г-н Юрий Лужков, България, 2005 г.
- Бал на цветята под патронажа на г-жа Цветелина Бориславова, София, 2006 г., 2007 г.
- Връчване на награди “Даймънд лейди на Русия”, Москва, 2006 г.
- Международна седмица на блондинките, Сити Център София, 2006 г.,
- Бал на блондинките, София, 2006 г.
- Благотворителен аукцион - Международна изложба на кукли “Барби”, облечени с рокли на известни дизайнери, София 2006 г.

Международна изложба на кукли “Барби”Международна изложба на кукли “Барби”

Снимки:

  1. Олга Ускова - собственик на “New World Vision Company”.

Фото: © Архив “New World Vision Company”

  1. Кукла “Барби” в тоалет на “Ирида” от предишна изложба.
  2. Кукла “Барби” в тоалет на Албена Александрова за “Рошавата гарга” от предишна изложба.
  3. Кукла “Барби” в тоалет на “Тани” от предишна изложба.
  4. Кукла “Барби” в тоалет на Мария Мичева от предишна изложба.
  5. Кукла “Барби” на Милка Александрова – Бучи от предишна изложба.
  6. Кукла “Барби” на Антоанета Долкина от предишна изложба.

Фото: © Мирослав Златев



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha
Коментари от други потребители
силвия:
12 Юли
20:56
якооо
Катя:
23 Февруари
12:34
Идеята български дизайнери да обличат кукличката Барби е страхотна! Хубаво е, че някои от най-добрите моделиерки ще участват в тази "руса" акция!!!
Рени:
23 Февруари
12:28
Да си блондинка си е нож с две остриета! Но в случая има много предимства и почвам да мисля дали да не си боядисам косата?

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing